↑ Return to Conferinte

Vorbitori

Nick Decean

Nick s-a nascut în oraşul Ocna-Mureş, județul Alba. La vârsta de 15 ani a încheiat legământul în apa botezului şi şi-a dedicat viața în întregime Lui Isus. Este căsătorit cu Carole şi împreună au 3 copii: Rachel, Nicholas şi Joshua. A terminat cursurile şcolii ‘SOMA – School of Ministry’ din Chillicothe-Ohio, Statele Unite. De asemenea, a fost elevul experimentatului lider de închinare şi producător, Rob Still din Nashville, Tennesse. În prezent este pastorul bisericii ‘Casa Tâmplarului’, Cluj-Napoca şi liderul trupei DECEAN. Dorinta lui este să vadă tineri transformați de Cuvântul lui Dumnezeu și prezența Duhului Sfânt, tineri care își descoperă scopul, misiunea și destinul lor pe acest pământ.

 

Claudius Samartinean

Claudius Samartiean s-a născut în Mediaș și s-a întors la Domnul la vârsta de 20 de ani în cadrul Bisericii Baptiste Betel din orașul său natal. E căsătorit cu Naomi de 5 ani. A absolvit teologia pastorală la Universitatea Emanuel din Oradea și “Griffiths” School of Management. În prezent este lider la Casa Internațională de Rugăciune Timișoara și din iunie 2013 pastor asistent la Biserica Agape Timișoara. Pasiunea lui este să vadă o generație de tineri care experimentează și exprimă viața în Isus Hristos.

 

 

Ninio Decean

Ninio s-a născut în orașul Ocna-Mureș, județul Alba. La vârsta de 18 ani și-a dedicat în întregime viața lui Dumnezeu. Este căsătorit cu Loredana și împreună au o fetiță, Tessa. Este absolvent al școlii ‘Christ for the Nations Institute’ din Dallas, Texas. Dorința lui este să vadă tineri transformați de Cuvântul și prezența lui Dumnezeu, care își găsesc scopul în viață și sunt ucenici adevărați ai lui Isus Hristos. El este pastor la Casa Tâmplarului din Cluj-Napoca.

 

 

Dani Ciuciui

Dani Ciuciui este liderul lucrării cu liceenii și studenții din Biserica Salem.

Duhul Sfânt a început să-i vorbească în mod autentic prin vise profetice, voce audibilă, experimentând în duhul lui prezența lui Dumnezeu încă de la vârsta de 9 ani.
Pasiunea lui este să vadă tinerii schimbați de prezența Lui Dumnezeu și devenind ucenicii autentici ai lui Hristos. Crede că pentru a schimba și pentru a atinge țara noastră trebuie să te predai în totalitate lui Dumnezeu și să devii un exemplu demn de urmat, fiind plin de puterea Lui.
Ionuț & Ligia Popșea

Ionuț și Ligia sunt liderii la lucrarea cu tinerii peste 24 de ani din Biserica Salem (Oxygen).

Ligia este pasionată şi total devotată în a răspândi prin Laudă şi Închinare  mireasma Lui Cristos peste generaţia de azi. Ionuţ este un mesager al veştilor bune pe care Cristos le-a lăsat moştenire prin jertfa Sa. Împreuna, ei cred într-o evanghelie predicată radical şi centrată pe harul lui Dumnezeu (persoana lui Isus Cristos).

Romani 1:16 ”Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Hristos; fiindcă ea este puterea lui Dumnezeu pentru mântuirea fiecăruia care crede…

 

 

Ted & Monalisa Ciuciui

Ted şi soţia lui Monalisa sunt pastorii Bisericii Salem din august 2012. Ei au doi băieți minunați, Teddy jr. și Lucas Antony.

La 12 ani  Ted şi-a dedicat viaţa lui Dumnezeu, an în care s-a mutat împreună cu familia lui din Oradea în Portland, Oregon pentru aproape 3 ani. Acolo la 14 ani Dumnezeu îi revelează chemarea pe care o are cu el.  A preluat lucrarea cu tinerii din Biserica Salem în toamna anului 2000 şi a văzut-o crescând spectaculos de la doar 20 de tineri.

Predicile lui le ţii minte şi după ani de zile pentru că el captivează audienţa lui cu umor, exemple şi un mesaj care penetrează adânc în inimă cu autoritate, claritate şi aplicaţie personală. Dorinţa lui este ca această generaţie să descopere visul pe care Dumnezeu îl are cu ei şi să intre în ţara lor promisă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>