Return to Administrarea banilor

Univ. Păcii Financiare

 ramsey

 

Cursul ”Universitatea Păcii Financiare” de Dave Ramsey

 

FPU_box_800pxAcest curs video prezintă principiile de succes de administare a banilor şi  te va învăţa cum să-ţi administrezi finanţele, cum să investeşti pentru viitor şi cum să fii generos. Specialist în administrarea finanţelor şi fondator al Financial Peace University, Dave Ramsey e un vorbitor dinamic care a reuşit prin cărţile şi cursurile lui să ajute milioane de oameni din întreaga lume să păşească încrezători spre libertate și pace financiară.

Cursurile au loc săptămânal, timp de 9 săptămâni și fiecare întâlnire durează în jur de o oră și jumătate.

Data începerii: Trimestrul I 2015

 

 

Ce vei învăța la acest curs?

 

42-52517020Cursul 1 – Începe să economisești

Dave explică cei șapte pași mici care te vor ghida de-a lungul întregului curs: Universitatea Păcii Financiare. Vei învăța, de asemenea, cele trei motive principale pentru care ar trebui să economisești bani, și de ce trebuie să începi acum!

 

 

42-59198919

Cursul 2 – Relaționarea cu banii

Află de ce este important ca soții să comunice și să lucreze împreună pentru a atinge succesul. De asemenea, cei singuri vor învăța importanța responsabilității , și părinții vor afla cum să-i învețe pe copiii lor despre bani.

 

cursul 3

 

Cursul 3 – Planificarea intrărilor și ieșirilor

Vei învăța cum să preiei controlul asupra banilor începând prin a-ți face un buget. Vom deblocare secretul dezvoltării unui plan de cheltuieli lunare care chiar funcționează.

 

cursul 4

Cursul 4 – Abandonarea datoriilor

E timpul să demascăm unele mituri legate de datorii! Dave va dezvălui adevărul despre minciunile ce stau în spatele creditelor și vă oferă un plan de a scăpa de datorii cu încredere.

 

cursul 5

 

Cursul 5 – În atenția cumpărătorului!

Dave se bazează pe zeci de ani de experiență pentru a dezvălui puterea și influența pe care o are de marketingul asupra deciziilor noastre de a cumpăra de zi cu zi.

 

 

cursul 6

Cursul 6 – Rolul asigurărilor

În această lecție, Dave te introduce în lumea asigurărilor și va explica concret ce fel de asigurări sunt benefice și care trebuiesc evitate.

 

 

42-53827229

Cursul 7 – Fondul de economii și investiții

La acestă lecție vom explora labirintul opțiunilor de pensionare şi vom găsi cea mai bună variantă pentru pensionare, dar şi pentru plata facultății copiilor.

 

 

 

42-52270497

Cursul 8 – Ipotecă și imobiliare

Dave se bazează pe mai mult de 20 de ani de experiență în imobiliare pentru a vă învăța despre credite ipotecare și cum să câștigi atunci când îți cumperi sau vinzi casa.

 

 

cursul 9Cursul 9 – Marea confuzie

Învață cum a fi generos și a dărui poate revoluționa complet atitudinea ta și poate îmbunătăți relațiile, afacerea și finanțele tale.

 

 

Înscrie-te acum!

[contact-form to=’salem@rdsor.ro’ subject=’Inregistrare curs Dave Ramsey’][contact-field label=’Nume’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Telefon’ type=’text’/][contact-field label=’Lasă un mesaj’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]