Return to Căsătorie și familie

Portretul biblic al căsătoriei

Cursul ”Portretul biblic al căsătoriei” de Bruce  Wilkinson

Dr. Bruce Wilkinson prezintă principiile biblice pentru o căsătorie de succes.  De asemenea, el tratează cele mai mari probleme care pot amenința o căsnicie. Acest seminar este o binecuvântare pentru fiecare cuplu, chiar și pentru proaspăt căsătoriți.

Bruce-WilkinsonBruce Wilkinson este unul din cei mai prestigioși învățători creștini, cunoscut ca fiind autorul cărții Rugăciunea lui Iaebeț carte desemnată de New York Times ca fiind una din cele mai vândute cărți din toate timpurile. De asemenea, el este autorul a numeroase cărți cum ar fi: Viața pe care o răsplătește Dumnezeu, Secretele Viței de vie și Cel ce dă viziune.

În ultimii 30 de ani Wilkinson a pus temelia a multor slujiri globale, printre care organizații care antreneză și implică mii de cetățeni americani pentru a lupta împotriva foametei, sărăciei și bolii sida din Africa.

Din tematici:
– Dezlipirea – rolul cuplului
– Alipirea – responsabilitatea cuplului
– Ajutor – rolul soției
– Socrii
– Banii
– Relații intime

 

Data începerii: În curs

 

 

Înscrie-te acum!

[contact-form to=’salem@rdsor.ro’ subject=’Inregistrare curs Dave Ramsey’][contact-field label=’Nume’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Telefon’ type=’text’/][contact-field label=’Lasă un mesaj’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]