Return to Sănătate

Cei 7 piloni ai sănătății


 

el

 

 

Cursul Cei 7 piloni ai sănătății de Don Colbert

 

Dr. Don Colbert, doctor certificat și autor de succes are misiunea de a te ajuta sã devii sãnãtos. În 7 sãptãmâni poți sã îți recâștigi viața, atât trupul, cât și mintea și duhul. Dr. Colbert, autorul cãrților “Toxic Relief” și “Stress Less” a dezvoltat un plan dovedit prin care te va face sãnãtos, fericit și întreg. Îți poți restaura sãnãtatea fãcând alegerile potrivite, zi dupã zi. Prin acest program de 50 de zile, te vei îmbarca într-o cãlãtorie prin cei 7 piloni fundamentali precum apa, somnul, alimentele sãnãtoase, mișcarea, detoxifierea, suplimentele nutritive și controlul stresului.

Cursurile sunt video, au loc săptămânal, timp de 7 săptămâni și fiecare întâlnire durează în jur de o oră și jumătate.

Data începerii: 16 octombrie – în curs

 

Ce vei învăța la acest curs?

 

1Pilonul 1: Apa

Dr. Colbert și Mary discută beneficiile aduse de consumul de apã. Cel mai important nutrient pentru corpul uman nu este o vitaminã, nici mãcar o mineralã sau vreun antioxidant precum coenzima Q10 și nici vreun fitonutrient precum afinele, ci cel mai important nutrient al organismului este apa.

 

2Pilonul 2: Somnul și odihna

Poate te întrebi: “De ce este acesta un pilon al sãnãtãții?”  Un gram de prevenire valoreazã cât un kilogram de leac. Douã dintre principalele cauze de deces din țara noastrã sunt bolile cardiace și cancerul. Veți învăța cã somnul și odihna adecvată ajutã la prevenirea acestor boli și nu numai.

 

3Pilonul 3: Alimente vii

Dupã ani de experiențã în tratarea multor tipuri de afecțiuni fizice, Dr. Colbert crede cã peste tot în lume ne confruntãm cu o crizã a sãnãtãții și alimentația este una dintre marile cauze ale declinului sãnãtãții oamenilor. Aceast al treilea pilon al sãnãtãții prezintă beneficiile consumului de alimente sãnãtoase și evitarea a ceea ce dr. Colbert numește “alimente moarte”.

 

 

4Pilonul 4: Exercițiile fizice

Cel mai frecvent motiv pentru care oamenii nu fac exerciții fizice este absența motivației, dar în acest curs vei primi informații astfel încât te vei simți mult mai motivat și determinat să incluzi mișcarea în stilul tău de viață.

 

5Pilonul 5: Detoxifierea

Cursul de azi prezintă beneficiile detoxifierii regulate a corpului. Pilonul acesta este extrem de important. Când vorbim despre detoxifiere poate te gândești că nu poate fi vorba de tine pentru că nu ești dependent de alcool sau droguri. Această lecție nu este despre genul acela de detoxifiere. Toți avem în corpurile noastre chimicale, toxine, metale grele, pesticide și multe alte toxine despre care nici mãcar nu suntem conștienți.

 

6Pilonul 6: Suplimente nutritive

Majoritatea doctorilor nici nu pot cãdea la un comun acord privind suplimentele nutritive de care avem nevoie. În zilele noastre nu putem lua nutrienții necesari doar din mâncare. Este aproape imposibil, doar dacã nu cumva ai timp sã calculezi meticulos mâncarea consumatã în fiecare zi pentru a te asigura cã ai tot ce ai nevoie în organism. Această lecție îți va pune la informații cu totul noi.

 

http://www.dreamstime.com/-image14444496Pilonul 7: Stresul

Stresul cauzează efecte majore corpurilor noastre șie important să știi cum sã controlezi stresul, evitând problemele create de acesta. În această parte vom discuta despre libertatea de sub lanțurile stresului. Vei învãța tehnici de control care te vor ajuta în lupta împotriva stresului pentru cã stresul ucide oameni peste tot în lume.

 

Înscrie-te acum!

 

[contact-form to=’salem@rds.ro’ subject=’Înregistrare curs’][contact-field label=’Nume’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Telefon’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Lasă un mesaj’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]